Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

t 030 69 15 75 4
f 084 75 46 00 4

Webdesign | Wezz Interactive

TTL ZorgMail Voordeelregeling verlengd!

ZorgMail Logo

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Op een aantoonbare manier veilig omgaan met de digitale verzending van privacygevoelige gegevens is mogelijk via ZorgMail. 

Binnen de zorg is veilige elektronische gegevensuitwisseling met ZorgMail van onder andere laboratoriumuitslagen, specialistenbrieven, radiologieverslagen, recepten etc. al jaren een feit. Op grote schaal wordt tussen ketenpartners via ZorgMail gegevens uitgewisseld. Als ZorgMail gebruiker kunt u veilig met de gehele ZorgMail Community communiceren en daarbuiten. Er zijn al ruim 15.000 organisaties deelnemer en het aantal groeit jaarlijks met duizenden organisaties. Dat is ook de reden dat steeds meer tandartsen van ZorgMail gebruik maken. 

Hoe werkt het?
Met ZorgMail kunt u veilig patiëntgevoelige informatie elektronisch  uitwisselen met uw ketenpartners. Of het nu gaat om het verzenden van een behandelverslag, het ontvangen van een (verwijs)brief of het uitwisselen van bestanden en foto’s met uw ketenpartners, het is allemaal mogelijk met ZorgMail. ZorgMail is ISO 27001, ISO 27799 en NEN 7510 gecertificeerd en AVG compliant.

Voordelen ZorgMail
Het gebruik van ZorgMail scheelt u tijd, papier, inkt, enveloppen, postzegels en de nodige wandelingen naar de brievenbus, terwijl de bescherming van persoonsgegevens optimaal is.

ZorgMail koppelen met uw "XIS" oplossing
Een groot aantal informatiesystemen (XIS) hebben hun systeem al gekoppeld met ZorgMail. Dit maakt het gebruik van ZorgMail nog plezieriger omdat u al uw correspondentie binnen uw informatiesysteem kunt afhandelen. Op de ZorgMail website kunt u zien welke systeem een koppeling hebben (ondere andere Vertimart met Exquise).

ZorgMail als "standalone" mail oplossing
ZorgMail is echter ook prima te gebruiken los van uw elektronische informatiesysteem. ZorgMail kent een eigen Webmail omgeving die u via een browser kunt benaderen en waar u berichten kunt verzenden en ontvangen naar andere ZorgMail deelnemers. Ook kunt u bijvoorbeeld uw ZorgMail account toevoegen aan uw Outlook omgeving en geïntegreerd vanuit deze werkomgeving e-mailen.

Nu ook mailen buiten de Community
Als ZorgMail gebruiker kunt u veilig met de gehele ZorgMail Community communiceren. Binnen de mondzorg zijn inmiddels al 3.800 praktijken ZorgMail deelnemer. Maar met ZorgMail kunt u ook veilig e-mailen met ketenpartners of cliënten welke (nog) niet zijn aangesloten op ZorgMail. Deze extra functionaliteit is beschikbaar voor iedereen met een ZorgMail all-in abonnement. De geadresseerde ontvangt eerst een notificatiemail in de mailbox. Vervolgens wordt er een code per SMS naar het 06-nummer van de geadresseerde verzonden waarmee deze de mail kan openen (twee-factor-authenticatie). De geadresseerde kan veilig antwoorden op de mail.

 

brievenbussen ZorgMail

Korting voor leden Branchevereniging Tandtechniek
Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen gebruik maken van de TTL Voordeelregeling ZorgMail. U ontvangt dan een korting van Euro 126,50 op de entree- en implementatiekosten van ZorgMail. 

Kosten all-inn abonnement Zorgmail
Voor een tandtechnisch laboratorium/praktijk van 1-6 professionals bedragen de kosten:
* Euro 15,48 per maand;
(6 tot 11 professionals, per organisatie: Euro 26,17 per maand, 11 tot 20 professionals, per organisatie: Euro 36,62 per maand)
* Per organisatie eenmalig Euro 100 licentiekosten (normaal Euro 226,50);
* Prijzen zijn ex btw

Aanvraagformulier Kortingscode TTL Voordeelregeling ZorgMail

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *