Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

TTL ZorgMail Voordeelregeling 2022

TTL ZorgMail Voordeelregeling


Branchevereniging Tandtechniek en ZorgMail
Communicatie is een belangrijk onderdeel in het dagelijkse leven van zorgprofessionals. Vaak gaat het om privacygevoelige gegevens welke worden gedeeld met ketenpartners en/of cliënten.
Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Op een aantoonbare manier veilig omgaan met de digitale verzending van privacygevoelige
gegevens is mogelijk via ZorgMailBranchevereniging Tandtechniek en Enovation bieden u de mogelijkheid om met een aantrekkelijke eenmalige korting aan te sluiten op ZorgMail.

Wat is ZorgMail?
Met ZorgMail kunt u veilig privacygevoelige informatie elektronisch uitwisselen met uw ketenpartners of cliënten. Of het nu gaat om het verzenden van facturen met zogenaamde bijzondere persoonsgegevens, een behandelverslag, het ontvangen van een (verwijs)brief of het uitwisselen van bestanden en foto’s met uw ketenpartners, het is allemaal mogelijk met ZorgMail. Jaarlijks worden ca. 140 miljoen berichten uitgewisseld via ZorgMail. Er zijn al ruim 20.000 organisaties deelnemer en het aantal groeit nog steeds gestaag.

Het gebruik van ZorgMail scheelt u tijd, papier, inkt, enveloppen, postzegels en de nodige wandelingen naar de brievenbus, terwijl de bescherming van persoonsgegevens optimaal is.

Communiceren binnen en buiten de ZorgMail Community
Als ZorgMail gebruiker kunt u veilig met de gehele ZorgMail Community communiceren zonder dat u / de ontvanger extra handelingen hoeft te verrichten. Alle deelnemers staan in ons adresboek.
Ketenpartners kunt u dus eenvoudig vinden en ook u kunt uiteraard snel gevonden worden.

Wilt u communiceren met ketenpartners welke (nog) niet zijn aangesloten op ZorgMail of cliënten? Ook dat is mogelijk! De geadresseerde ontvangt eerst een notificatiemail in de mailbox.
Vervolgens wordt er een code per SMS naar het 06-nummer van de geadresseerde verzonden waarmee deze de mail kan openen (twee-factor-authenticatie). De geadresseerde kan veilig
antwoorden op de mail en deze desgewenst doorsturen.

Veilig chatten
Wilt u liever chatten? Ook dit is mogelijk met andere (zorg)professionals. Chatten over cliënten is eenvoudig doordat deze te koppelen zijn aan individuele- en groep chats. Ook het exporteren
naar uw informatiesysteem behoort tot de mogelijkheden en is simpel.

ZorgMail…… Altijd veilig communiceren met iedereen!

ZorgMail gekoppeld met uw informatiesysteem
Een groot aantal informatiesystemen is gekoppeld met ZorgMail. Dit maakt het gebruik van ZorgMail nog plezieriger omdat u al uw correspondentie binnen uw informatiesysteem kunt afhandelen. Op de ZorgMail website kunt u zien welke systeem een koppeling hebben (ondere andere Vertimart met Exquise).

ZorgMail via Webmail of eigen mailclient? 
ZorgMail kent een eigen applicatie welke u via browsersoftware kunt benaderen en waar u berichten kunt verzenden en ontvangen. Ook kunt u bijvoorbeeld uw ZorgMail account toevoegen aan uw Outlook of Office 365 omgeving en geïntegreerd vanuit deze werkomgeving e-mailen. Door middel van de speciale ‘’Send Secure Add-in’’ knop kunt u eenvoudig veilig mailen vanuit uw eigen mailclient.

brievenbussen ZorgMail

Korting voor leden Branchevereniging Tandtechniek
Leden van de Branchevereniging Tandtechniek kunnen gebruik maken van de TTL Voordeelregeling ZorgMail. U ontvangt dan een korting van Euro 99,-- op de entree- en implementatiekosten van ZorgMail. 

Kosten all-inn abonnement Zorgmail (geldig tot 31 december 2022)
Voor een tandtechnisch laboratorium/praktijk van 1-6 professionals bedragen de kosten:
* Euro 16,68 per maand;
(6 tot 11 professionals, per organisatie: Euro 27,78 per maand, 11 tot 20 professionals, per organisatie: Euro 38,14 per maand)
* Per organisatie eenmalig Euro 127,50 licentiekosten (normaal Euro 226,50);
* Prijzen zijn ex btw

Aanvraagformulier Kortingscode TTL Voordeelregeling ZorgMail

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *