Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Voordeelregeling Klimaatbeheersing

Klimaat voordeelregeling

 

Eén onderhoudscontract voor airco en cv-ketel – besparing kan oplopen tot 40 procent

Regelmatig onderhoud van uw cv-ketel en airconditioningssystemen kan leiden tot energiebesparing, verhoogt de veiligheid, is milieuvriendelijker en beperkt de storingsgevoeligheid. Sommige verzekeringsmaatschappijen stellen het zelfs als voorwaarde dat er eenmaal per jaar een onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd.

Controle IGZ
Ook door de inspecteur van de IGZ kan worden gevraagd naar bijvoorbeeld het onderhoudscontract voor luchtbehandelings- of airconditioningssystemen in verband met de hygiëne. Filters in luchtbehandelingssystemen dienen planmatig jaarlijks gereinigd of vervangen te worden om microbiologisch besmettingsgevaar te voorkomen.

Collectieve overeenkomst in plaats van aparte onderhoudsovereenkomsten 
De meeste tandtechnisch ondernemers hebben twee separate onderhoudsovereenkomsten: één voor de airconditioning en één voor de cv-ketel. Klimaatbeheersing voor Praktijken heeft een collectieve overeenkomst verzorgd, waarbij praktijken op basis van de huidige situatie een advies en een besparingsberekening ontvangen. Mochten er nog units zijn die nog in de garantietermijn vallen, wordt deze garantie volledig overgenomen. Bovendien zeggen wij de bestaande twee overeenkomsten op en voegen deze samen in één onderhoudsovereenkomst. In euro’s vaak een besparing die kan oplopen tot 40 procent, maar bovendien ook weer een overeenkomst minder te beheren en een factuur minder te verwerken. Ook hebben wij voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek forse kortingen bedongen op levering en installatie van nieuwe klimaatbeheersingsinstallaties.

logo coolconnect

Over CoolConnect
Over de geselecteerde leverancier voor Klimaatbeheersing voor Praktijken:CoolConnect is een landelijke installateur en onderhoudspartij van alles op het gebied van klimaatbeheersing. Zij leveren airconditioning, cv-ketels, boilers, WTW-installaties, zonnepanelen en veel meer. CoolConnect werkt al voor veel praktijken (huisartsen, dierenartsen, tandartsen, tandtechnisch laboratoria), maar ook voor ziekenhuizen zoals het LUMC. Met hun uitgebreide kennis, lossen zij voor Voorpraktijken-klanten veel klimaatproblemen op, terwijl er zeer gunstige voorwaarden zijn afgesproken. Omdat CoolConnect alle soorten onderhoud doet, scheelt het voor de tandtechnisch ondernemer ook weer in aantal contracten en facturen.

Vrijblijvende voordeelberekening?
Wilt u een vrijblijvende voordeelberekening laten maken? Stuur dan een e-mail naar info@bvtandtechniek.nl.