Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Voordeelregeling NVVRT Congres 2024 voor leden Branchevereniging Tandtechniek

bij- en nascholing


NVVRT Congres 2024

De Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde (NVVRT) nodigt u van harte uit voor het jaarlijkse congres op 18 en 19 januari 2024 in het Van der Valk Hotel Utrecht. Het moment om uw collega’s op landelijk niveau te ontmoeten en vooral van gedachten te kunnen wisselen, inspiratie op te doen en te netwerken. Er is een uitdagend programma voor u samengesteld met als thema:
NVVRT CONGRES 2024

Het belooft een boeiende dag te worden waar de digitale workflow bij volledige gebitsrehabilitaties centraal staat. Het “Dreamteam”, bestaande uit fysiotherapeut Ralf Hergenröther, tandarts Siegfried Marquardt en tandtechnicus Udo Plaster uit Duitsland, zal u meenemen in deze digitale workflow en de verschillende mogelijkheden en voordelen ten opzichte van de traditionele aanpak bespreken.

De geleidelijke verschuiving naar het implementeren van digitaal aangestuurde 3D-engineeringtools in de reconstructieve tandheelkunde is duidelijk. Het uiteindelijke doel van digitale technologieën is het verbeteren van de kwaliteit en mogelijkheden bij onderzoek, diagnose en behandeling van de tandheelkundige patiënt. Niettemin rijst de vraag of deze digitale hulpmiddelen werkelijk leiden tot verbeterde precisie in gegevensverzameling en -analyse, een efficiëntere behandelplanning en meer voorspelbare behandelresultaten. De vraag wordt nog complexer wanneer we kijken naar de uitgebreide gebitsrehabilitaties.

Het verhaal van de sprekers wordt geïllustreerd met live demonstraties bij patiënten, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan moderne methoden die worden gebruikt om de nauwkeurigheid van registratie te verbeteren. Hoe bereiken we een betrouwbare overdracht van cruciale anatomische informatie van de patiënt naar het tandtechnisch laboratorium?

Accreditatie
Deelname wordt gehonoreerd door het Kwaliteitsregister Tandtechniek. Accreditatie wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). 

Congrestaal
Het programma op vrijdag wordt in het Engels gehouden. 

Locatie
Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht

Voordeelregeling leden Branchevereniging Tandtechniek
Leden van de Branchevereniging Tandtechniek profiteren van de voordeelregeling en betalen voor deelname op:
- donderdag geen 495 euro maar 445 euro; 
- donderdag en vrijdag geen 595 euro maar 545 euro. 

Deelname is inclusief toegang tot congres, koffie/thee en lunch. 

KLIK HIER OM U IN TE SCHRIJVEN  (Early Bird-korting voor inschrijvers voor 15 november 2023)

Diner en feestavond
Het is mogelijk om donderdagavond het diner bij te wonden. U dient zich hiervoor apart in te schrijven en te betalen. De kosten bedragen 95 euro per persoon. 

Hotel
Uw hotelreservering kunt u HIER direct boeken bij het Van der Valk Hotel te Utrecht tegen gereduceerd tarief. Vermeld hierbij de code: NVVRT24. 


Hierover vragen? Nog geen lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 085-8769768.