Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Voordeelregeling Top 10 Google.NL Positie Eigen Website

 actief voor de NL Tandtechniek

3 februari 2012 - Nu is het ook voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek mogelijk om bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachine Google.nl te komen. Google.nl is de meest gebruikte zoekmachine op internet.

Waarom is dit belangrijk?
Steeds meer mensen gaan voor hun informatie op zoek op internet. Zeker als het hun gezondheid betreft. Als uw bedrijfswebpagina bovenaan in google staat wordt u sneller gevonden door meer bezoeker en dus potentiële klanten.
Niet alleen verbetert uw naamsbekendheid en reputatie - 'wie hoog staat in Google zal wel goed zijn' - maar in contact treden met potentiële klanten verhoogt natuurlijk de kans op een hogere omzet.

No cure No pay
U betaalt alleen als uw webpagina daadwerkelijk 25 dagen van de betreffende maand in de top 10 van Google.nl staat.

Productgroep + Vestigingsplaats Google Top 10 Pakket - Eigen Website
Met het Productgroep + Vestigingsplaats Google Top 10 - Eigen Website-Pakket kunt u voor Euro 59.-- ex btw per maand een zoekterm bestaande uit een productgroep en uw vestigingsplaats kiezen. Bijvoorbeeld 'kroon en brugwerk Nunspeet' of 'Gebitsprothese Katwijk'. Met dit pakket zorgen wij ervoor dat uw eigen website met de door u gewenste zoekterm de top 10 van google.nl komt te staan. No cure, no pay. U betaalt alleen als uw webpagina daadwerkelijk 25 dagen van de betreffende maand in de top 10 van Google.nl staat. De contractsperiode voor dit pakket is 12 maanden. Betaling alleen via automatische incasso.

Hoe gaan wij te werk?
Om topposities in Google te krijgen zijn vele fatoren belangrijk. Een aantal van deze factoren zijn de technische optimalisatie van uw website, goede SEO teksten en relevante inhoud. Het kan dus nodig zijn om de teksten op uw site enigszins aan te passen. Overigens zonder dat de strekking verloren gaat.

Haalbaarheid
Bij afname van een Productgroep + Vestigingsplaats Google Top 10 Eigen Website-pakket zal er eerst een nader onderzoek gedaan worden naar uw website. Door dit onderzoek zal naar voren komen of de door u gekozen zoekterm geschikt is. Tevens zal worden bepaald of een Top 10 Google positie in de zoekmachine Google.nl voor de door u gewenste zoekterm(en) haalbaar is.

Kosten
Bent u geinteresseerd in een Top 10 positie op bepaalde zoektermen voor uw eigen website? Een Productgroep + Vestigingsplaats Google Top 10 Pakket is dan al beschikbaar vanaf Euro 59,-- ex btw per maand.

Mijnmond-webpagina?
Heeft u alleen een gratis Mijnmond-webpagina? Klik dan hier voor een voordeelregeling die hierop aansluit.

Meer informatie?
Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.