Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Vrijdagmiddaglezing: Shit happens: mislukte Supra constructies

Lezing Peter van der Schoor

"Shit happens": mislukte Supra constructies
Op vrijdagmiddag 10 november 2017 geeft tandarts en implantoloog Peter van der Schoor een voordracht met als prikkelende titel 'Shit happens": mislukte Supra constructies. Peter van der Schoor wordt regelmatig ingezet voor trouble shooting en heeft hier inmiddels veel ervaring mee. In deze voordracht worden verschillende failures besproken, bijvoorbeeld een ‘ratelende of gebroken kaak’. Via praktische casussen legt van der Schoor uit waarom het soms mis gaat bij protheses of kroon- en brugwerk op implantaten.

Hoe kan dit voorkomen worden?
Aan de hand van casussen beschrijft hij problemen met het design, materiaal, keuze & positionering implantaat, abutment connectie etc. Hiernaast komt het ‘fietsstuur’ aan de orde. Tevens belicht hij de esthetische wensen van patiënten met bijvoorbeeld kroon- en brugwerk in het front en waar je dan rekening mee dient te houden

wp van der schoor
Over Drs. Wijnand Peter van der Schoor, tandarts en implantoloog

Tandarts implantoloog, docent en internationaal spreker. In 1981 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit, Amsterdam. Aansluitend een eigen praktijk gestart Tandartsenpraktijk Garderen (TPG). Sinds 1984 bekend met en werkzaam in orale implantologie. Ervaring in het plaatsen van meer dan 30.000 implantaten: chirurgie, botmanagement en suprastructuren.Sinds 1986 actief in het geven van cursussen voornamelijk op het gebied van implantologie, in zowel binnen- als buitenland. Wordt veelvuldig geraadpleegd als “trouble shooter” voor de diverse implantaatsystemen. Thans lecturer voor Point of Care Diagnostics: Molecular Dentistry.

No Show Fee Policy: inschrijven is niet vrijblijvend! 
Deze lezing is gratis, maar inschrijven is niet vrijblijvend. We willen voorkomen dat er lege stoelen zijn terwijl we tegelijkertijd geïnteresseerden moeten teleurstellen. Gratis schriftelijk annuleren is mogelijk tot zeven dagen voor de bijeenkomst. In dit geval dus tot vrijdag 3 november 2017, 1300 uur. Let op: uw annulering is pas geldig na ontvangst van schriftelijke bevestiging (per e-mail) van de organisatie. 

Na overleg met de organisatie het toegangsbewijs aan iemand anders overdoen is mogelijk (stuur een verzoek naar info@bvtandtechniek.nl). Bij annulering binnen 1 week van de lezing of 'no show' brengt de Branchevereniging Tandtechniek u een 'no show-fee' in rekening van 25 euro per persoon. 

Programma:
13.00 - 14.00 Ontvangst en bijpraten met koffie/thee

koffiekar

14.00 - 16.00 Lezing Peter van der Schoor: "Shit happens": mislukte Supra constructies

16.00 - 17.00 Borrel 

Locoatie: IVT aan de DHTA, St. Laurensdreef 22, Utrecht

KTT Logo

Kwaliteitsregister Tandtechniek

Deelname aan deze activiteit wordt gehonoreerd door het Kwaliteitsregister Tandtechniek. 

Aanmelden 
Aanmelden verplicht, toegang gratis, wel no-show-policy van toepassing. Inschrijving is mogelijk door leden en niet-leden. Leden van de Branchevereniging Tandtechniek genieten voorrang.

Hoe aanmelden?
Op deze pagina kunt u toegangskaarten aanvragen
Hiervoor heeft u een VIP-code nodig. Vraag een VIP-code aan via onderstaand contactformulier.  Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol=vol.