Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Huidige CAO voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek loopt tot 31 maart 2021

btt lbv logo cao tandtechniek

23 januari 2020 - Het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek ontvangt diverse vragen over de looptijd van de CAO voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek. Er is geen sprake van een nieuwe CAO, aangezien de huidige CAO voor leden van de Branchevereniging Tandtechniek loopt tot 31 maart 2021.
(Klik hier om de relevante salarisschalen aan te vragen). 

In de tandtechnische branche is al enige tijd geen sprake meer van een Algemeen Verbindend Verklaarde CAO die van toepassing is op alle tandtechnische bedrijven. Welke CAO op uw lab van toepassing is, is afhankelijk van het antwoord op de vraag of uw laboratorium is aangesloten bij een organisatie die in staat is om een CAO af te sluiten. Een simpele verklaring van een organisatie dat een CAO van toepassing is, is niet altijd adequaat. 

Wilt u niet voor verassingen komen te staan met betrekking tot de toepasselijkheid van een CAO op de bij u werkzame tandtechnici? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier en wij informeren u nader over de toepasselijkheid.

Vraagformulier welke CAO is van toepassing?

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Vindt u het als werkgever in de tandtechnische branche ook belangrijk dat uw werknemers onder een eigen leden-CAO vallen? Maar bent u nog niet aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek? Klik dan hier om vrijblijvend nadere informatie over de voordelen van de eigen leden-CAO en de vele voordelen van het lidmaatschap van de Branchevereniging Tandtechniek aan te vragen.