Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

t 030 69 15 75 4
f 084 75 46 00 4

Webdesign | Wezz Interactive

Werkt uw inbraakalarm nog op 1 september?

logo facilitaire zaken branchevereniging tandtechniek     logo inventarisatiebezoek branchevereniging tandtechniek

ISDN-telefonie stopt 1 september 2019
Eerder berichtten wij u al over het einde van ISDN en de gevolgen voor uw telefonische bereikbaarheid. Inmiddels zijn al vele organisaties overgestapt op VoIP-telefonie en zijn wij momenteel druk bezig iedere onderneming die hier behoefte aan heeft, van goed advies en ondersteuning te voorzien. Er zijn echter ook andere zaken binnen uw lab waar dit invloed op heeft!

einde isdn telefoonlijnen

Verborgen gevaar: gebruikt uw alarmcentrale nog een ISDN-telefoonlijn? 
Veel labs beschikken over een inbraakalarmcentrale. Deze apparatuur is technisch niet extreem ingewikkeld en gaat vaak tien (of tientallen) jaren mee. Deze centrales zijn van oudsher vaak aangesloten op een traditionele telefoonlijn. En hier schuilt een gevaar, want zelfs als uw onderneming al is overgestapt op VoIP-telefonie kán het zijn dat de ISDN-telefoonlijn in bedrijf is gehouden omdat dit noodzakelijk is voor het inbraakalarm. 

alarmsysteem

Dat betekent dat u, op het moment dat KPN stopt met het leveren van de dienst, geconfronteerd wordt met een alarmsysteem dat ineens niet meer werkt en waarbij de enige oplossing is dat u het systeem dan op stel en sprong laat vervangen. Met leveringstermijnen van soms wel enkele weken vanwege de grote drukte in de installatiebranche, kan dit een hoop stress met zich meebrengen. 

Eisen uit verzekeringspolis
In veel verzekeringspolissen staan namelijk voorwaarden met betrekking tot de beveiliging die erop neerkomen dat de dekking vervalt als de beveiliging niet op orde is. 

Plan het ledenvoordeelbezoek in en laat u ontzorgen
Door het BTT-ledenvoordeelbezoek (no cure no pay) in te plannen, kunt u uw inbraakalarmcentrale, maar ook afvalverwijdering, airco-onderhoud en nog 26 aandachtsgebieden laten beoordelen en in handen geven van specialisten die ervoor zorgen dat u:

- geen onnodige kosten maakt;
- marktconforme contracten heeft;

Maar ook: 
- voldoet aan wet en regelgeving op facilitair gebied (ARBO, Bouwbesluit etc);
- voldoet aan verzekeringseisen. 

Ook niet onbelangrijk: op uw lab worden door de adviseur van BTT-facilitaire zaken alle benodigde gegevens voor u verzameld, u en uw medewerkers kunnen dus gewoon de normale werkzaamheden uitvoeren.

Klik hier voor meer informatie over BTT facilitaire zaken Telefonie en Data.

Door de collectieve voordelen van BTT-facilitaire zaken heeft u altijd een goed contract: betrouwbaar en met goede voorwaarden. Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Ik heb interesse in BTT-facilitaire zaken Data en Telefonie

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
 

Heeft u hierover vragen? Nog geenl lid? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.