Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Collectieve Zorgverzekering BTT 2020


Ook in 2020 biedt de Branchevereniging Tandtechniek in samenwerking met Steijnborg Assurantiën de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering. Voor 2020 kan wederom gekozen worden voor verzekeraar ONVZ met het Collectief ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2020 (5% korting - wettelijk maximum - op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen).  

collectieve zorgverzekering btt          onvz logo


ONVZ: verzekerd van vrije keuze

U wilt toch ook de zorgverzekering met de beste service en de minste zorgen? Maak nu gebruik van de collectieve zorgverzekering bij ONVZ. Wij zetten de voordelen voor u en uw gezinsleden op een rij. 

Optimale vrije keuze, ook in 2020
ONVZ laat belangrijke keuzes in het leven aan u zelf over. Zoals naar welk ziekenhuis u gaat en door welke dokter u zich laat behandelen. 

Uitgebreide vergoedingen
ONVZ biedt ruime vergoedingen voor o.a. fysiotherapie, orthodontie, tandheelkundige zorg, brillen/contactlenzen en zorg in buitenland. Ook is er een ruim aanbod van preventie- en gezondheidsprogramma's. 

5% korting op de Vrije Keuze Basisverzekering & 10% op aanvullende verzekeringen
Gezondheid en de zorg hiervoor is voor iedereen zeer belangrijk. De verzekeraar die in de markt gezien wordt als de Rolls-Royce onder de zorgverzekeraars is: ONVZ. Met ONVZ heeft Steijnborg Assurantiën voor 2020 voor de leden van de Branchevereniging Tandtechniek en hun werknemers een speciaal BTT-collectief afgesproken met 5% korting (wettelijk maximum) op de Vrije Keuze Basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen. 

onvz logo app

Regeling voor uw werknemers

Het is mogelijk om als werkgever gebruik te maken van de mogelijkheid voor uw werknemers een regeling te faciliteren. Een goede manier om werknemers aan u te binden (en te motiveren). 

Van groot belang
U kunt uiterlijk tot 31-12-2019 uw oude zorgverzekering opzeggen.  Reageert u vóór 1 januari 2020, dan zegt ONVZ met de gratis Overstapservice de huidige verzekering op.

Nu overstappen?
Wilt u overstappen? Neem dan contact op met Franka van Mansom van Steijnborg, 035-6255093. Ook als u persoonlijk advies wenst en/of ook een regeling voor uw medewerkers wilt faciliteren, neem dan contact op met Franka van Mansom van Steijnborg, 035-6255093 of gebruik het onderstaande contactformulier.

Aanvraag informatie Collectieve Zorgverzekering

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op via info@bvtandtechniek.nl
of bel 030-6915754.