Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

IVT-Cursus Opstellen volgens LOC en Gysi
logo IVT aan de DHTA

Met de IVT-cursus mondbeschermer inclusief afdruk nemen voor tandtechnici 3.0. bent u goed in staat in te spelen op de te verwachten grotere vraag naar op maat gemaakte mondbeschermers. De belangstelling voor deze IVT-cursus is groot te noemen. Daarom is besloten een tweede nieuwe datum vast te stellen. Zodra deze datum wordt vrijgegeven leest u hierover in het E-bulletin. 

Attenderingslijst
Het is ook mogelijk uw bedrijfsnaam en eventuele kandidaten voor deze derde bijeenkomst op een attenderingslijst te zetten. U wordt dan geïnformeerd zodra deze nieuwe datum wordt vrijgegeven en kan dan definitief beslissen of u hier gebruik van wilt maken. Zo is de kans groter dat u daadwerkelijk kan inschrijven. Stuur een e-mail naar info@bvtandtechniek.nl

Meer informatie over de IVT-cursus Mondbeschermer inclusief afdruk nemen door tandtechnici 3.0. 
De KNHB heeft vanaf seizoen 2015-2016 de mondbeschermer (ook wel gebitsbeschermer of bitje genoemd) verplicht gesteld. De door de tandtechnicus op maat gemaakte mondbeschermer is een goed alternatief voor de vaak als oncomfortabel zittend ervaren zelf gemaakte bite-en-boil bitjes die hierdoor vaak 'vergeten' worden in te doen. 

Aansprakelijkheidsverzekering
Het nemen van een afdruk ten behoeve van de mondbeschermer valt onder de dekking van de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van de TTL Polis waarbij als voorwaarde geldt dat hiervoor een cursus*) is gevolgd die is afgesloten met het behalen van een diploma. Met het volgen van de cursus Mondbeschermer inclusief afdruk nemen voor tandtechnici 3.0. voorziet u hier in.

Programma
Vervaardiging mondbeschermer inclusief afdruk nemen door de tandtechnicus. 

Voor wie
Tandtechnici in bezit van IVT/DHTA-diploma tandtechnicus niveau 4, Klinisch Prothese Technicus. Klik hier voor toelichting

Duur
één lesdag

Kosten
€125,--. 

Notabene: voor deze cursus is onder bepaalde voorwaarden cofinanciering mogelijk. Hierdoor ontvangt de werkgever restitutie van 50% van de cursuskosten. Klik hier om hierover meer te lezen

Aantal cursisten
Minimaal 12, maximaal 16.

Data
Vrijdag 20 februari 2015. (Reeds vol met inschrijvingen)
Zaterdag 21 februari 2015 
Andere data in overleg.

Update data
Gezien de getoonde belangstelling wordt binnenkort een nieuwe datum voor inschrijving opengesteld. Hier leest u automatisch over in het E-bulletin van de Branchevereniging Tandtechniek. 

Plaats
Dutch HealthTec Academy, St. Laurensdreef 22, 3565 AK Utrecht

Zelf meebrengen
- witte jas;
- veiligheidsbril en
- gereedschap om thermoplastisch materiaal af te werken. 

Inbegrepen zijn
- startersset inclusief afdruklepels
- lunch, koffie thee. 

Docenten:
Richard Wagenaar, Tineke Visser, Ron Scholte

logo kwaliteitsregister tandtechniek

Kwaliteitsregister Tandtechniek
Deze cursus wordt gehonoreerd doro het Kwaliteitsregister Tandtechniek als klasse 2 activiteit. Meer informatie over het Kwaliteitsregister Tandtechniek op www.kwaliteitsregistertandtechniek.nl 

Inschrijven niet vrijblijvend
Indien u personen inschrijft voor deze IVT-cursus is dit niet vrijblijvend. Bij annulering tot vier weken voor aanvang van de cursus is de betaler € 75,- administratiekosten verschuldigd. Indien tussen één en vier weken voor aanvang van de cursus wordt geannuleerd, brengt de Dutch HealthTec Academy 50% van het cursusgeld in rekening. Annulering binnen één week voor aanvang van de cursus of na aanvang van de cursus betekent dat de Dutch HealthTec Academy 100% van het cursusgeld in rekening brengt. Indien tegelijkertijd met de annulering een vervangende cursist wordt aangemeld, zijn daar geen kosten aan verbonden.

Meer informatie
Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.