Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Lidmaatschap - Starter in de Tandtechniek

actief voor de NL Tandtechniek   BTT Starter in de Tandtechniek

Bent u een startende tandtechnisch ondernemer? De Branchevereniging Tandtechniek heeft een aantal zaken en voordeelregelingen die juist nu van pas komen. Te weten:

- Algemene leveringsvoorwaarden die zijn afgestemd met de (destijds nog zonder K) NMT. U krijgt een standaard tekst aangeleverd die u kunt gebruiken om naar te verwijzen. U hoeft deze dan dus niet zelf te verzinnen en te deponeren bij de Kamer van Koophandel!

- Gratis Mijnmond.info-webpagina: een bedrijf dat niet is te vinden op internet bestaat voor velen niet. Maar lang niet iedereen vindt het leuk of heeft de tijd en geld om te investeren in een eigen website. Als lid van de Branchevereniging Tandtechniek hoeft dat ook helemaal niet aangezien elk lid zijn eigen gratis Mijnmond.info-webpagina krijgt. Klik hier voor meer informatie over wat allemaal mogelijk is. En: echt gratis is ook echt gratis. Dus geen extra maandelijkse kosten voor hosting of iets dergelijks!

- Voordeelregeling Orderblokken: als lid van de Branchevereniging Tandtechniek kunt u gebruik maken van de Voordeelregeling Orderblokken om goedkoop uw orderblokken (maar ook briefpapier en visitekaartjes) te laten drukken.

- Mijnmond.info-Kangoeroezakken: als lid kunt u tevens gebruik maken van de mogelijkheid om een kleine hoeveelheid kangoeroezakken te bestellen voor een bulk-prijs. Bestellen kan al vanaf 500 exemplaren voor Euro 18,50 ex verzendkosten. Door het collectieve inkopen van de vereniging (per 100.000 exemplaren) wordt dit mogelijk gemaakt. Zo ziet u dat u profiteert van de vereniging!

- Patiëntengeschillencommissie Tandtechniek: als lid bent u automatisch aangesloten bij de Patiëntengeschillencommissie Tandtechniek en u kunt hiermee ook naar buiten treden door het logo hiervan op uw briefpapier te vermelden. Het logo zal sowieso toegevoegd worden aan uw eigen Gratis Mijnmond.info-webpagina!

- AVG Stappenplan voor TTL en ZZP-er in de Tandtechniek: als lid kunt u gratis het AVG Stappenplan voor TTL en ZZP-er in de Tandtechniek aanvragen en doorlopen om te voldoen aan de regelgeving.

- Voordeelregeling Bedrijfshulpverlening (BHV): ook al heeft u als starter (nog) geen werknemers, als u klanten ontvangt op uw lab dan dient u bedrijfshulpverlening (bhv) conform de wet te organiseren.

- Voordeelregeling Rubox Dentale Doosjes: koop met korting een vervoersveilige en esthetische oplossing voor het verpakken van uw kronen, bruggen en gebitsprotheses via de Rubox dentale doosjes.

Los van de hier genoemde zaken en voordeelregelingen is het juist prettig om in de start-fase (of zelfs de periode hieraan voorafgaand) met al uw vragen terecht te kunnen bij het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek.

Vraag daarom vandaag nog vrijblijvend nadere informatie over het lidmaatschap aan via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar info@bvtandtechniek.nl. 

Indien u kiest voor toezending van het wekelijkse E-bulletin kunt u dit altijd stopzetten door een e-mailbericht te sturen naar info@bvtandtechniek.nl.

Contactformulier

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *cc bvtandtechniek

Nog vragen? Bel 085-87 69 768 of e-mail: info@bvtandtechniek.nl