Vraag informatie aan Branchevereniging Tandtechniek

Postbus 658
3700 AR Zeist

Tel: 085 87 69 76 8


Webdesign | Wezz Interactive

Voordeelregeling TTL Personeelsbegeleiding: sollicitatiegesprekken

actief voor de NL Tandtechniek

Leden kunnen met vragen die betrekking hebben op begeleiding van personeel in eerste instantie terecht bij het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek. In sommige gevallen is het verstandig ter plaatse in het lab een deskundig en ervaren personeelsbegeleider en/of organisatiecoach in te schakelen.

Professionalisering van het personeelsbeleid
Denk dan aan het aannamebeleid, begeleiden van motiverende teammeetings, voeren van de jaarlijkse doelstellingen, functionerings- en beoordelingsgesprekken inclusief de correctie registratie van deze gesprekken in het personeelsdossier, motivatie van personeel, introductie (aanpassingen in het) huishoudelijk reglement en begeleiding dossieropbouw. Een professional weet wat hierin belangrijk is, kan uw personeel op de goede rit krijgen en het is prettig voor u en uw personeel dat een onafhankelijk persoon dit doet. 

Kosten
Leden van de Branchevereniging Tandtechniek betalen voor deze professionele begeleiding geen € 150,-- maar € 50,- ex btw per uur ex verplaatsingskosten. Maar het is ook mogelijk aparte personeelsbegeleidingspakketten af te nemen.  

ttl voordeelregeling personeelsbegeleiding

 

Professional voor afnemen sollicitatiegesprekken 
Het aannemen van personeel is een zeer belangrijke aangelegenheid. Niet alleen heeft u veelal de bedoeling om een lange termijnrelatie aan te gaan, ook beslist u over het toelaten van de juiste persoon binnen uw tandtechnische onderneming waarvan u het imago zorgvuldig heeft opgebouwd. Afhankelijk van uw wensen kunt u begeleiding krijgen bij het hele sollicitatieproces of een deel daarvan. Het scheelt u tijd en energie om hier een ervaren professional in te zetten en kan de kans op succes vergroten.

Begeleiding voeren sollicitatiegesprek
Vindt u het prettig om een professional in te huren bij het afnemen van de sollicitatiegesprekken? Dat kan. Per vacature moet u rekening houden met één uur voor- en nabespreking en per sollicitant een uur per gesprek. Uw investering voor professionele begeleiding bij het voeren van een sollicitatiegesprek bedraagt:
 bij 1 kandidaat   €180,-- ex btw ex €0,28 verplaatsingskosten;
 bij 2 kandidaten € 270 ,-- ex btw ex €0,28 verplaatsingskosten.
Meerdere kandidaten op aanvraag. 

Begeleiding volledig sollicitatieproces
U kunt ook kiezen voor een volledige begeleiding van het gehele sollicitatieproces. Dus inclusief het opstellen van het gewenste functieprofiel dat past binnen en tegemoet komt aan de wensen binnen uw tandtechnisch laboratorium, het begeleiden van het wervingstraject, selectie van de kandidaten en voorbereiden en voeren van de sollicitatiegesprekken.

Uw investering voor professionele begeleiding van het volledige sollicitatieproces is in overleg te bepalen.

Klik hier voor meer informatie over het voeren van functioneringsgesprekken en de verslaglegging hiervan en het introduceren van een huishoudelijk reglement

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Branchevereniging Tandtechniek via info@bvtandtechniek.nl of bel 030-6915754.